نمدمالی سنتی
   نمد زیراندازی است که بدون استفاده از دار تهیه می شود و برای بافت آن از خاصیت جعدبافی و پوسته ای شدن پشم استفاده می شود که با فشار و مالش پشم، نمد تولید می شود. برای تولید نمد فقط از پشم بهاره گوسفند با الیاف بلند استفاده می شود؛ که به طور معمول از ضایعات پشم و نیز کرک قالی است. مراحل تولید نمد به ترتیب عبارت است از:
1- جور کردن پشم .
2- تهیه قالب .
3- حلاجی پشم .
4- رنگرزی .
5- نقش زنی .
6-تهیه نمد .
7- مالیدن با دست .
   تولید نمد معمولاً 1 روز به طول می انجامد  و مقدار پشمی که برای تهیه یک نمد با ابعاد 3*2 متر استقاده می شود، برای تهيه قالی به این ابعاد یکسان است و فقط به علت زمان کم تولید قیمت آن ارزان‌تر است. نمد در استان های مازندران، خراسان، سمنان، گیلان، گلستان و چهارمحال و بختياري تولید می شود.


ورود به پنل
تمامی حقوق این پورتال متعلق است به اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان رضوی مجری پورتال : شرکت داده پردازی پویان ابتکار شرق